Itsepalvelukirpputori yksityishenkilöille

Tarkista ajankohtaiset ehdot aina varausta tehdessä Kirppari Kallesta.

Sopimusehdot ovat voimassa 1.6.2024 klo 00.00 alkaen. Sopimusehtoja voidaan päivittää tarpeen mukaan jos väärinkäytöksiä ilmenee.  Itsepalvelukirpputori on tarkoitettu yksityishenkilöiden käytetyn tavaran myynti- ja ostopaikaksi. 

Myydyillä tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Sähkö ym. laitteet voit itse todeta paikanpäällä toimiviksi, vapaita pistokkeita löytyy. Emme vastaa viallisista tai puutteellisista tuotteista. 

VARAUKSEN MAKSAMINEN. Puhelimessa, netissä tai paikan päällä tehdyt varaukset voi maksaa kassalla aukioloaikojen puitteissa tai ne voidaan vähentää myynnistä. Myyntisopimus allekirjoitetaan paikanpäällä ja henkilötiedot tarkistetaan samalla.

MYYNTIJAKSON ALOITTAMINEN. Myytävät tavarat voi tuoda aikaisintaan myyntijaksoa edeltävänä aukiolopäivänä arkisin klo 18.00 – 19.00 ja viikonloppuisin klo 16.00 – 17.00. Lisää myytäviä tuotteita itsemyyntiin saa tuoda myyntijakson aikana aukioloaikojen puitteissa.

VARAUKSEN PERUMINEN. Olemassa olevat jatkuvat varaukset tulee peruuttaa 7 vrk etukäteen Uusi varaus tulee peruuttaa 7 vrk ennen myyntijakson alkua. Maksettuja vuokria ei palauteta.02000009000076

MYYNTIJAKSON LOPETTAMINEN JA TILITYS. Myyntipaikka tulee olla tyhjennettynä myyntijakson viimeisenä päivänä arkena klo 18.00 mennessä ja viikonloppuna klo 16.00 mennessä. Myyntipaikan saa tyhjentää vain myyntipaikan vuokraaja tai etukäteen sovitusti myös muu henkilö. Hälyttimet poistetaan kassoilla. Pöytääsi kuulumattomat tuotteet voit tuoda kassalle josta ne viedään oikeille paikoilleen.

Myyntitulot tilitetään myyntijakson päätyttyä (yli 2 viikon vuokrauksissa välitilityksen voi pyytää kerran viikossa). Tilityksen maksuun voivat vaikuttaa pyhäpäivät ym. kirpputori Walkkarista riippumattomat syyt. Yli 150 €:n tilitykset tilitetään suoraan vuokraajan pankkitilille. Pankkitilille tehtävät tilitykset maksetaan varausjakson päätyttyä seuraavana tilityspäivänä, jolloin tilitettävä summa on asiakkaan pankkitilillä tästä 7 pankkipäivän kuluessa. 

Mikäli viet omia tuotteitasi pois kesken myyntiajan, näytä tuotteet kassalla. Walkkarilla on oikeus tarkistaa myyjän pois viemät kassit pöydän tyhjennyksen yhteydessä.  

Myyntitilityksiä säilytetään 1 kuukausi myyntijakson päätyttyä, minkä jälkeen myyntituotto siirtyy Walkkarin omaisuudeksi. Mikäli myyntipaikkaa ei ole tyhjennetty määräaikaan mennessä, veloitamme tyhjennyksestä 20 € tilityksen yhteydessä. Keskeytetyn myyntijakson tilitys tehdään päättymispäivänä, myyntipaikan vuokrasta emme maksa hyvitystä.

HINNOITTELU JA HINTALAPUTTOMAT TUOTTEET. Hinnoittelussa saa käyttää vain Kirppari-Kallesta tulostettuja kirpputori Walkkarin viivakoodillisia hintalappuja. Suosittelemme tekemään hintalaput valmiiksi Kirppari-Kallessa, jolloin ne voi tulostaa tarra-arkeille kassalla. Hintalaput voi kirjoittaa myös käsin kuulakärkikynällä Kirppari-Kallesta tulostetuille viivakoodillisille hintalapuille. Hintalappujen tekstin tulee olla helposti luettavaa, jotta tuote voidaan myydä. Hintalapun ollessa epäselvä tai sotkettu yli, emme myy tuotetta. Mikäli päätät muuttaa tuotteen hintaa tee uusi lappu. Myyntipaikkaan sisältyy 3 maksutonta tarra-arkkia. Lisäarkeista veloitetaan voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Säilytämme hintalaputtomia sekä noutamattomia tuotteita 7 vuorokautta, minkä jälkeen tuote siirtyy kirpputorin omistukseen ja se voidaan myydä, lahjoittaa,hävittää tai toimittaa hyväntekeväisyyteen. 

Pidätämme oikeuden poistaa myyntikelvottomat ja kielletyt tuotteet myynnistä. 

MYYJÄN VASTUU. Myyntipaikan vuokraaja on kaikissa tapauksissa vastuussa tuotteista, joita hän myy ja siitä, että hänellä on oikeus myydä tuotteet. Jos epäilemme että tavara on varastettua, ilmoitamme heti poliisille. Myyntiin tuotavien tuotteiden tulee olla puhtaita ja käyttökelpoisia. 

KIELLETYT TUOTTEET. Kiellettyjä ovat piraattituotteet, aseet, tupakkatuotteet, alkoholituotteet, huumausaineet, lääkkeet, helposti syttyvät nesteet tai kaasut, luvanvaraiset tuotteet, tyhjät tai vajaat paine- ja kaasupullot, voimakkaasti haisevat tai likaiset tuotteet ja patjat sekä K-18 materiaali. Emme myöskään suosittele tuomaan myytäväksi avattua kosmetiikkaa. 

MUUTA HUOMIOITAVAA. Emme vastaa kadonneista tai varastetuista tuotteista eikä tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, murron, ilkivallan tai muun Walkkarista riippumattoman syyn sattuessa. Varkaudet ilmoitamme aina poliisille. 

Walkkarilla on oikeus kuvata ja videoida kaikkia liiketiloissa olevia myyntituotteita ja julkaista otettuja kuvia ja videoita sekä käyttää niitä markkinoinnissaan ja mainoksissaan omilla verkkosivuillaan, sosiaalisen median kanavillaan sekä muissa mainoskanavissaan.

Kaikesta varmasti päästään sopimukseen ja jos varaamiseen liittyen tulee kysyttävää ole yhteydessä meihin. 

Pidätämme oikeuden muuttaa sopimusehtoja.
Muistathan yleisenä nyrkkisääntönä että tavarat jotka ovat siistejä ja ehjiä ovat myös myyviä. Tahdomme tarjota myyjillemme tuottoa vielä käyttöön/keräilyyn sopivista tuotteista sekä asiakkaillemme hyviä kirppislöytöjä. Tehdään kierrättämisestä mukavaa ja kannattavaa. 

Noutopalvelu

Noutopalvelu toimii samoin periaattein kuin 50/50 palvelu. Tarjoamme vain lisäksi myös tavaroiden noudon kirpputorille 10 km säteellä kirpputorista. (Pidemmistä matkoista voidaan sopia erikseen)

 • Myytävät tuotteet haetaan hinnoiteltavaksi 3 päivää ennen myyntijakson alkua.
 • Jos asiakas ei ole paikalla sovittuun aikaan kun myytäviä tuotteita tullaan noutamaan on hän velvollinen maksamaan myyntipöydän hinnan ja menettää varatun myyntipaikkansa. 

50/50 Palvelu

Tuo Meille tavarasi, me hoidamme loput. 

Hinnoittelemme ja huolehdimme pöydän siisteydestä koko myyntijakson ajan. 

Myyntijakson päätyttyä tyhjennämme pöytäsi ja myynti jaetaan puoliksi sinulle ja kirpputorille.

 • Myytävät tuotteet tulee tuoda hinnoiteltavaksi 5-3 päivää ennen myyntijakson alkua aukioloaikojen puitteissa. 
 • Kirjoita jokaiseen kassiin nimesi ja pöytänumerosi.
 • Henkilöllisyystodistus on esitettävä sopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä. 
 • Paikkavaraus tulee maksaa tavaroiden tuonnin yhteydessä. 
 • Walkkari ei vastaa tuotteiden rikkoutumisesta tai katoamisesta. Eikä myöskään ole velvollinen säilyttämään asiakkaan tuomia kasseja, laatikoita ym.  
 • Walkkari pidättää oikeuden hinnoitella tuotteet parhaaksi näkemällään tavalla.  
 • Myyntiaika on 12 päivää. 
 • Myytävää tavaraa saa olla max 2-3 isoa kestokassillista.  
 • Myytävät tavarat tulee tuoda kerralla. Jos tahdot tuoda lisää tavaraa on asiasta sovittava henkilökunnan kanssa erikseen. 
 • Myyntiin tuotujen tavaroiden tulee olla puhtaita, ehjiä, sesongin mukaisia. 
 • Viimeisille myyntipäiville voidaan laittaa –50% alennus. 
 • Walkkari pidättää oikeuden poistaa myynnistä myyntiin kelpaamattomat tuotteet ilman erillistä ilmoitusta, myynnistä poistetut tuotteet löytyvät löytötavararekistä
 • Myymättä jääneet tuotteet tulee noutaa Walkkarilta viimeistään kolme (3) aukiolopäivää myyntijakson päättymisen jälkeen aukioloaikojen puitteissa poikkeamista voidaan sopia. Noutamatta jätetyt tuotteet siirtyvät Walkkarin omistukseen 7 päivän jälkeen myyntijakson päättymisestä. Myymättä jäänneet tavarat voit myös lahjoittaa kirpputorille josta lahjoitamme ne eteenpäin, myymme tai kierrätämme. Tavaroiden jättämisestä on kuitenkin sovittava aina erikseen henkilökunnan kanssa.